O nama

Tvrtka Runolist d.o.o. sa sjedištem u Općini Vrpolje kroz svoje dugogodišnje
poslovanje, vođena je s jednom vizijom i ciljem – očuvanje i održavanje
okoliša u kojem živimo!

 

Poslovne jedinice

Sjedište tvrtke Runolist d.o.o. nalazi se u naselju Vrpolje, a u sklopu tvrtke je i cvjećarnica Runolist koja se nalazi na drugoj lokaciji u Vrpolju.

Runolist - Vrpolje

Sjedište naše tvrtke Runolist d.o.o. nalazi se u Vrpolju gdje možete saznati sve informacije o našoj usluzi odvoza miješanog komunalnih usluga te naših ostalih usluga.

Runolist - cvjećarnica

Cvjećarnica Runolist d.o.o. nudi prodaju cvijeća, buketa, aranžmana, ukrasnih dekoracija za vjenčanja, svečanosti, pogrebe i sve ostale prigode.

Naša priča

Cvijet runolist je zaštićen Zakonom o zaštiti prirode 1952. godine na svim prirodnim nalazištima u Hrvatskoj. Ime cvijeta runolist i naziv tvrtke Runolist d.o.o. osim istog naziva, imaju zajedničko značenje, a to je zaštita prirode.

Kroz djelatnosti koje nudimo kao što su zbrinjavanje otpada, održavanje zelenih površina i cvjećarske usluge, s pravom možemo reći kako smo “zaštitnici prirode”. Osim navedenih usluga nudimo i razne građevinske iskope kao i građevinske usluge te pogrebne usluge.

Tvrtka Runolist d.o.o. osnovana je u ožujku 1996. godine te uz besprekidno poslovanje krase nas epiteti iskusne, stručne i pouzdane tvrtke.

 

Reference