Održavanje zelene površine

Održavanje zelenih površina obuhvaća održavanje javnih i privatnih zelenih površina

pomoću stručnog i iskusnog tima te moderne mehanizacije.

 

O usluzi

Održavanje zelene površine obuhvaća održavanje i košnju travnjaka, raščišćavanje zapuštenih dijelova zelene površine, okopavanje ili čišćenje nogostupa od trave, zalijevanje travnjaka, oblikovanje i rezidbu stabala, uređenje zelenih i drugih ograda, skupljanje te odvoz smeća i otpada s javnih površina, sakupljanje lišća te čišćenje snijega i leda.

Ovom uslugom obuhvaćeno je i održavanje groblja-čišćenje i košnja zelenih i drugih površina, uređenje zelenih ograda, skupljanje i odvoz smeća s groblja, te u zimskom periodu čišćenje snijega s pješčanih i učvršćenih staza unutar groblja te održavanje staklenih objekata. Usluga održavanje zelene površine obuhvaća i održavanje dječjih igrališta, trgova, parkova, održavanje kanala uz prometnice i poljoprivredna zemljišta. Tvrtka Runolist d.o.o održava zelene površine za općine, škole,vrtiće i druge javne ustanove, a može raditi i za privatne osobe za uređenje okućnice i vikendice.

Reference radova

  • Spomen galerija Ivana Meštrovića Vrpolje – zelena površina
  • Parkovi općina Vrpolje, Velika Kopanica
  • Svečana dvorana Zelengaj – zelena površina
  • Zelena površina groblja za općine Vrpolje, Velika Kopanica
  • Košnja i održavanje zelene površine uz prometnice od općina Vrpolje i Velika Kopanica
  • Šumski prosjek i šumski protupožarni put za Sunčane šume d.o.o.

Galerija fotografija

Pogledajte galeriju fotografija

Kontakt formular

Kontakt

Ako imate upite ili trebate informacije u vezi održavanja zelene površine i naših ostalih usluga možete nas kontaktirati putem dolje navedenih kontakata ili kontakt obrasca.

Email:

runolist@runolist.hr